Sluiten
Sluiten
  • Over

Over

In 1992 is Sedico opgericht. Door de jarenlange ervaring en opgebouwde kennis is Sedico dé specialist op het gebied van lokale heffingen, energie, afval, (ver)huur en servicekosten. Wij controleren, verwerken en beheren  uw locatie-gebonden administratie, waarmee u aanzienlijke kostenbesparingen realiseert.

 

Wij nemen graag uw locatie-gebonden zorgen weg, zodat u zich volledig op uw kernactiviteiten kunt richten. Met onze ervaring, kennis en efficiënte werkwijze leveren wij een hoge kwaliteit dienstverlening tegen een scherp tarief.

 

ISAE 3402 Audit

Sedico toetst haar bedrijfsprocessen middels de ISAE 3402, Type 2 audit. Dit is de internationale outsourcing standaard, waarbij een risicoanalyse wordt uitgevoerd op de bedrijfsprocessen. De audit geeft u en uw accountant de zekerheid dat de bedrijfsprocessen op orde zijn binnen Sedico. 

 

 

Vistra

Sedico is onderdeel van Vistra: een mondiale full service dienstverlener. Vistra levert een breed scala aan diensten op het gebied van fondsadministratie, -management, administratieve- en trustdiensten aan fondsen, zakelijke cliënten en privé personen over de hele wereld.

 

Vistra heeft wereldwijd een sterke positie met kantoren in 46 landen en meer dan 4.000 professionals. 

Voor meer informatie: www.vistra.com


Neem contact op