Sluiten
Sluiten
  • Inkoop & Beheer

Inkoop energie

De energiemarkt is een dynamische markt. Prijzen, voorwaarden, wet- en regelgeving veranderen voortdurend. Dit vraagt om een gedegen aanpak van uw energiehuishouding. Sedico is expert in de energiemarkt en voert het volledig energiebeheer voor u uit.

 

Sedico analyseert uw verbruiksprofiel, controleert de leveringsvoorwaarden, voert een concurrentieanalyse uit en vertaalt uw wensen in een passende inkoopstrategie voor elektriciteit en gas. De energiemarkt is vergelijkbaar met de markten van aandelen, olie, goud, graan, etc. Dat wil zeggen dat ook de energieprijs wordt bepaald door allerlei externe factoren. 

 

Door het grote gebundelde energievolume zijn wij in staat om dit energievolume gespreid, dat wil zeggen in meerdere kleine gedeelten (clicks), in te kopen op de markten. Door gespreide inkoop is de kans op een lage energieprijs zo groot mogelijk.

 

Energiebeheer stopt niet na ondertekening van een energiecontract. Sedico volgt daarom voor u de dagelijkse ontwikkelingen op de energiemarkt, zorgt voor het switchen van leverancier en het doorvoeren van mutaties in het locatiebestand gedurende de contractperiode.

 


Neem contact op